Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση περνά ο Putin - Διέταξε τη ρωσική κυβέρνηση να λάβει μέτρα ως αντίποινα στις κυρώσεις της Δύσης

tags :
Στην αντεπίθεση περνά ο Putin - Διέταξε τη ρωσική κυβέρνηση να λάβει μέτρα ως αντίποινα στις κυρώσεις της Δύσης
Oι Ρώσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταξύ των αντίποινων προς τη Δύση να συμπεριληφθούν μέτρα όπως η απαγόρευση πτήσεων πάνω από τη Σιβηρία για τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες
Στην αντεπίθεση περνά ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά... της μάχης με τη Δύση.
Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο Putin έδωσε διαταγή στη ρωσική κυβέρνηση να προχωρήσει στη λήψη μέτρων ως αντίποινα στις τελευταίες κυρώσεις που επέβαλλε στη Μόσχα η Δύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν επιβεβαιώνονται, οι Ρώσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταξύ των αντίποινων προς τη Δύση να συμπεριληφθούν μέτρα όπως η απαγόρευση πτήσεων πάνω από τη Σιβηρία για τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες.
Εάν απαγορευθούν οι πτήσεις των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών πάνω από τη Σιβηρία, το κόστος για τις πτήσεις προς την Ασία θα αυξηθεί κατακόρυφα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνηση να σχεδιάσει τα αντίποινα προς τη Δύση, το συντομότερο δυνατό.
"Η χρήση πολιτικών εργαλείων για αύξηση των πιέσεων προς τη ρωσική οικονομία δεν είναι αποδεκτή, αφού κινείται ενάντια στο διεθνές δίκαιο", φέρεται να διεμήνυσε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης