Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για την κρίση στην Ουκρανία - Merkel: Δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις συνομιλίες με τον Putin

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για την κρίση στην Ουκρανία - Merkel: Δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις συνομιλίες με τον Putin
Η Μerkel δήλωσε έπειτα απ΄ αυτή την πρώτη συνάντηση πως οι συνομιλίες δεν έχουν μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα
Aπογοήτευση εκφράζει η Γερμανίδα Καγκελάριος, Αn. Merkel σχετικά με το αποτέλεσμα των συνομιλιών με τον Ρώσο πρόεδρο V. Putin, μετά από κοινή συνάντηση, όπου συμμετείχαν και ο ουκρανός πρόεδρος P. Poroshenko και o γάλλοw πρόεδρος, F. Hollande.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση σήμερα προκειμένουνα αναζητήσουν τρόπους για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.
Οι τέσσερις ηγέτες, μαζί με συνεργάτες τους, συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Μιλάνου στο περιθώριο της συνόδου κορυφής ηγετών της ΕΕ και της Ασίας.
Νωρίτερα σήμερα οι τέσσερις είχαν συναντηθεί με τον ιταλό πρωθυπουργό M. Renzi και τον βρετανό πρωθυπουργό D. Cameron για συνομιλίες που εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε αργότερα δύσκολες και γεμάτες διαφωνίες.
Η Μerkel δήλωσε από την πλευρά της έπειτα απ΄ αυτή την πρώτη συνάντηση πως οι συνομιλίες δεν έχουν μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα.
"Μέχρι τώρα δεν μπορώ να δω κάποια σημαντική πρόοδο", δήλωσε η Merkel. "Θα συνεχίσουμε να μιλάμε. Υπήρξε πρόοδος σε μερικές λεπτομέρειες, αλλά το κύριο ζήτημα είναι οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας", πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης