Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Μόσχα τις φήμες για την υγεία του Putin - «Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο!»

tags :
Διαψεύδει κατηγορηματικά η Μόσχα τις φήμες για την υγεία του Putin - «Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο!»
Σύμφωνα με δυτικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρωσίας πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του V. Putin, τις φήμες που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.
Μάλιστα ο Dmitry Peskov ανέφερε χαρακτηριστικέ στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti: «Δαγκώστε την γλώσσα σας! Όλα είναι μία χαρά!».
«Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου.
Υπενθυμίζεται ότι με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», αναφέρει ότι τις τελευταίες μέρες είδαν το φως δημοσιεύματα δυτικών εφημερίδων, που υποστήριζαν ότι ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου πάσχει από καρκίνο. Ω
Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, πριν από μερικές μέρες, η «New York Post» είχε εκτενές ρεπορτάζ για τα σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει ο Ρώσος πρόεδρος.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Putin έχει καρκίνο στο πάγκρεας και, μάλιστα, είναι ασθενής τελικού σταδίου. Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τη «New York Post» υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από έναν Γερμανό γιατρό που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν από χρόνια όταν ήταν πράκτορας της KGB στο Βερολίνο.
Σημειώνεται ότι το 2012, φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου είχαν κυκλοφορήσει και στην πατρίδα του Putin με τα ρωσικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι οι συχνές μετακινήσεις του στο εξωτερικό γίνονταν για να υποβληθεί σε θεραπεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης