Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έντονη κακοκαιρία στην Ιταλία και στη Γαλλία - 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους συνολικά

Έντονη κακοκαιρία στην Ιταλία και στη Γαλλία - 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους συνολικά
Φονικές πλημμύρες στη Γένοβα και στη Γαλλία
Έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία στη Γένοβα.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο αριθμός αυτός ενδέχεται, μάλιστα, να αυξηθεί καθώς ένας άνθρωπος αγνοείται στην περιοχή Σέρα Ρικό.
Ο δήμαρχος της Γένοβας, Μάρκο Ντόρια, κάλεσε τους πολίτες να μην βγουν από τα σπίτια τους και να ανέβουν στους υψηλότερους ορόφους των πολυκατοικιών στις περιοχές οι οποίες έχουν πλημμυρίσει.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησαν οι συνεχείς βροχοπτώσεις έχουν διακοπεί οι σιδηροδρομικές συνδέσεις από την Γένοβα προς Τορίνο και το Μιλάνο.
Παράλληλα στην Ιταλία, η οποία πλήττεται από ισχυρές βροχοπτώσεις, πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και τα δύο παιδιά της.
Η νοτιο-ανατολική Γαλλία, και ιδιαίτερα οι περιφέρειες του Γκαρντ και του Ερό, γνώρισαν επανειλημμένες σφοδρές βροχοπτώσεις το φετινό φθινόπωρο, εξαιτίας της ασυνήθιστα υψηλής θερμοκρασίας της Μεσογείου, σύμφωνα με τους ειδικούς. Στην πρώτη κατακλυσμιαία βροχόπτωση του φθινοπώρου, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή, οι τέσσερις σε κάμπινγκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης