Τελευταία Νέα
Διεθνή

Royal Mail: Στις 125 εκατ. στερλίνες υποχώρησαν τα καθαρά κέρδη του α' εξαμήνου του 2014

tags :
Royal Mail: Στις 125 εκατ. στερλίνες υποχώρησαν τα καθαρά κέρδη του α' εξαμήνου του 2014
Στις 4,53 δισ. στερλίνες ανήλθαν τα έσοδα της εταιρείας την ίδια περίοδο 
Αυξημένα έσοδα, αλλά αποδυναμωμένα κέρδη ανακοίνωσε η πρώην κρατική εταιρεία υπηρεσιών ταχυδρομείου Royal Mail της Βρετανίας για το α’ εξάμηνο του 2014.
Αναλυτικότερα, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 125 εκατ. στερλίνες, υφιστάμενα μεγάλες μειώσεις από τις 1,22 δισ. στερλίνες το προηγούμενο έτος, ενώ τα έσοδα ενισχυθήκαν στις 4,53 δισ. στερλίνες, από 4,52 δισ. στερλίνες το προηγούμενο έτος.
Η Royal Mail ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τις βασικές δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν αμετάβλητα, καθώς η Amazon επηρέασε τον ρυθμό ανάπτυξης της βρετανικής αγοράς.
Σημειώνεται ότι η μεγάλη πτώση των κερδών χαρακτηρίζονται ως διόρθωση καθώς το προηγούμενο έτος είχαν επωφεληθεί από τα έκτακτα έσοδα που αφορούσαν μια συνταξιοδοτική πρόβλεψη.
«Οι επιδόσεις μας παραμένουν στο ίδιο πλαίσιο με τις προσδοκίες μας για το σύνολο της χρήσης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Moya Greene. Αλλά, ως συνήθως, αυτό εξαρτάται από μας, να έχουμε άλλη μία καλή χριστουγεννιάτικη περίοδο, για την οποία είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης