Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρίσιμη συνάντηση Putin (Ρωσία) με Hollande (Γαλλία) στη Μόσχα με επίκεντρο την ουκρανική κρίση

tags :
Κρίσιμη συνάντηση Putin (Ρωσία) με Hollande (Γαλλία) στη Μόσχα με επίκεντρο την ουκρανική κρίση
ο Putin επεσήμανε ότι «τα προβλήματα είναι δύσκολα», ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι ο διάλογος θα φέρει θετικά αποτελέσματα
«Κύριε Πρόεδρε, αποφάσισα ότι πρέπει να συζητήσουμε τα προβλήματα σχετικά με την ουκρανική κρίση», είπε ο Γάλλος πρόεδρος, Francois Hollande, στον Ρώσο ομόλογό του, Vladimir Putin, αμέσως μόλις συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο της Μόσχας.
Ο Hollande, στη συνέχεια, σε δηλώσεις του, τόνισε πως Δύση και Ρωσία πρέπει να αποφύγουν το ενδεχόμενο να χωριστούν από νέα τείχη και υπογράμμισε την ανάγκη να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να βρεθούν λύσεις.
Από την πλευρά του ο Putin επεσήμανε ότι «τα προβλήματα είναι δύσκολα» ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι ο διάλογος θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
«Η σημερινή σας επίσκεψη, που είναι αρκετά σύντομη, είναι μια πραγματική επίσκεψη εργασίας η οποία θα αποφέρει αποτελέσματα και προόδους», είπε.
Ο Hollande διαβεβαίωσε ότι η συνάντηση αυτή με τον Putin, στην οποία παρέστησαν ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Lavrov και σύμβουλος του Ολάντ σε θέματα διπλωματίας, αποτελεί συνέχεια της συζήτησης που είχαν οι δύο ηγέτες κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας στο περιθώριο της Συνόδου της G20.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης