Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε συναγερμό η Γερμανία - Υπό παρακολούθηση 260 ύποπτοι τρομοκρατίας

Σε συναγερμό η Γερμανία - Υπό παρακολούθηση 260 ύποπτοι τρομοκρατίας
Ομοσπονδιακές και κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας έλαβαν οδηγίες να εντοπίσουν ισλαμιστές και άλλα άτομα υψηλού ενδιαφέροντος, μεταδίδει το Der Spiegel
Σχέδιο έκτακτης ανάγκης έχει θέσει σε εφαρμογή η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης Εγκλημάτων της Γερμανίας (BKA), μετά τα πολύνεκρα χτυπήματα στη Γαλλία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση στη χώρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», ομοσπονδιακές και κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας έλαβαν οδηγίες να εντοπίσουν ισλαμιστές και άλλα άτομα υψηλού ενδιαφέροντος.
Ο εκπρόσωπος της BKA αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, αναφέροντας ωστόσο ότι 260 εξτρεμιστές του Ισλάμ και άλλα άτομα υψηλού ενδιαφέροντος έχουν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση μετά τα γεγονότα στη Γαλλία.
Το «Focus Online» μεταδίδει, επίσης, ότι σε έγγραφο της BKA αναφέρεται ότι σημαντικά γεγονότα της ισλαμικής θρησκείας ενδέχεται να δώσουν το έναυσμα για κρούσεις βίας κατά ατόμων, εκπροσώπων του Τύπου, υπηρεσιών δημόσιας ασφάλειας και του προσωπικού τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης