Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Νέα δημοσκόπηση φέρνει άσχημα νέα για τον Mitt Romney και τον Jeb Bush

tags :
ΗΠΑ: Νέα δημοσκόπηση φέρνει άσχημα νέα για τον Mitt Romney και τον Jeb Bush
Μικρότερα τα ποσοστά αποδοχής τους από τους Αμερικανούς πολίτες, μετά την ανακοίνωσή τους ότι ενδιαφέρονται για τις εκλογές του 2016
Τόσο ο Mitt Romney, όσο και ο Jeb Bush, και οι δύο Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί, είδαν το ποσοστό δημοφιλίας τους στον αμερικανικό λαό να υποχωρεί, αφότου ανακοίνωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, από το NBC News και την Wall Street Journal, οι δύο υποψήφιοι για επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στις επερχόμενες εκλογές έχασαν μέρος της αποδοχής τους από το κοινό, μέσα σε λίγους μόνο μήνες.
Ειδικότερα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Romney επέμενε ότι δεν επιθυμεί να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, το ποσοστό δημοφιλίας του άγγιζε το 32% στο σύνολο των Αμερικανών και το 605 στο σύνολο των Ρεπουμπλικάνων Αμερικανών.
Τώρα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, αυτό το ποσοστό μειώθηκε σε 27% επί του συνόλου των πολιτών και 52% επί των Ρεπουμπλικάνων.
Το ίδιο σημειώθηκε και στη δημοφιλία του Jeb Bush, του οποίου το ποσοστό τον Δεκέμβριο ήταν 26% στο σύνολο των Αμερικανών και 44% στο σύνολο των Ρεπουμπλικάνων, ενώ τώρα τα ποσοστά έπεσαν 19% και 375 αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης