Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Επτά νεκροί και 20 τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο

tags :
Συρία: Επτά νεκροί και 20 τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο
Έκρηξη σε λεωφορείο, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Συρίας
Σε επτά ανέρχονται οι νεκροί και 20 οι τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε σε λεωφορείο, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Συρίας, στο οποίο επέβαιναν σιίτες προσκυνητές.
Σε ένα λογαριασμό σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που συνδέεται με το Μέτωπο al-Nusra, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη  Συρία γνωστοποιήθηκε ότι
Η εξτρεμιστική σουνιτική οργάνωση είναι υπεύθυνη για την «επίθεση αυτοκτονίας» εναντίον του λεωφορείου στη Δαμασκό, όπως γνωστοποιήθηκε σε ένα λογαριασμό σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που συνδέεται με το Μέτωπο al-Nusra, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη  Συρία.
Μάλιστα, στο λογαριασμό της οργάνωσης στο Twitter αναρτήθηκε και φωτογραφία του φερόμενου βομβιστή αυτοκτονίας και άλλη μία του κατεστραμμένου οχήματος.
Σύμφωνα με τον διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Rami Abdul Rahman, το όχημα έφερε λιβανέζικες πινακίδες και σε αυτό επέβαιναν σιίτες προσκυνητές που επισκέπτονταν αξιοθέατα θρησκευτικού ενδιαφέροντος στη Δαμασκό.
Το συριακό πρακτορείο SANA μετέδωσε ότι η «τρομοκρατική έκρηξη» στοίχισε την ζωή σε 4 ανθρώπους και τραυμάτισε 19 άλλους.
Στο μεταξύ, τα συνεργεία διάσωσης απομακρύνουν τα συντρίμμια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης