Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strauss-Kahn: Συμμετείχα μόνο σε 12 όργια τα τελευταία τρία χρόνια - Είχα άλλα πράγματα να κάνω

Strauss-Kahn: Συμμετείχα μόνο σε 12 όργια τα τελευταία τρία χρόνια - Είχα άλλα πράγματα να κάνω
Αρνήθηκε τις κατηγορίες περί μαστροπείας ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
Τον ισχυρισμό ότι σπάνια συμμετείχε σε πάρτι οργίων, επικαλέστηκε στην υπερασπιστική του γραμμή ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Dominique Strauss-Kahn στο πρώτο μέρος της δίκης του για την κατηγορία της συμμετέχουν σε όργια με πόρνες.
Ειδικότερα ο Strauss-Kahn ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε μόνο σε 12 όργια τα τελευταία τρία χρόνια καθώς «είχε πολιτικές φιλοδοξίες» και «άλλα πράγματα να κάνει».
Ο 65χρονος, ο οποίος μαζί με 12 άλλους, κατηγορείται για «διακεκριμένη μαστροπεία ως μέρος μιας ομάδας», επέμεινε την Τρίτη ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες που είχε σεξουαλική επαφή μαζί τους, ήταν ιερόδουλες.
Παράλληλα τόνισε ότι δεν επρόκειτο για κάποια εκτός ελέγχου δραστηριότητα, επαναλαμβάνοντας ότι συμμετείχε μόλις τέσσερις φορές κάθε χρόνο σε τέτοιου είδους πάρτι.
Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τους Ρενέ Κοιφέρ και Ντομινίκ Αλντερβάιρελντ, οι οποίοι κατηγορούνται και αυτοί για μαστροπεία κι ότι τους είδε πρώτη φορά στο δικαστήριο.
Τέλος ο Strauss-Kahn διέψευσε μάλιστα ότι γνώριζε τους διοργανωτές των πάρτι-οργίων στο ξενοδοχείο Κάρλτον.
Ωστόσο στη συνέχεια σε κατάθεση της μία πρώην πόρνη, είπε «ότι δεν έκανε με ευχαρίστηση με αυτές τις πρακτικές» αλλά ο Strauss-Kahn της διέταξε να συμμετάσχει και «συναίνεσε γιατί χρειαζόταν τα χρήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης