Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strauss-Kahn: Διατηρούσα γκαρσονιέρα για τις ερωτικές μου περιπτύξεις

Strauss-Kahn: Διατηρούσα γκαρσονιέρα για τις ερωτικές μου περιπτύξεις
Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον ερωτικό βίο του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ
Μια πολυτελή γκαρσονιέρα στην καρδιά του Παρισιού διατηρούσε, όπως παραδέχτηκε, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Dominic Strauss-Kahn, για τις ερωτικές του περιπέτειες.
Μάλιστα, στο κουδούνι της… «φωλιάς του έρωτα», ο Strauss-Kahn παραδέχτηκε ότι είχε βάλει διαφορετικό όνομα, καθώς εκτός των άλλων ήταν και παντρεμένος.
Ο Γάλλος παραδέχτηκε αυτά ενώπιον του δικαστηρίου της Λιλ, όπου εκδικάζονται οι εις βάρος του κατηγορίες για μαστροπεία.
Μάλιστα, κατά τη τρίτη ημέρα της απολογίας του, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ιερόδουλη, που τον κατηγόρησε ότι την εξανάγκασε σε «παρά φύσιν σεξουαλική επαφή», με τον Strauss-Kahn να ανταπαντά πως γίνεται, αφού η πράξη έγινε παρά τη θέλησή της, να δέχεται να πιει καφέ και να συνομιλήσει μαζί του μετά το συμβάν.
Ο σεξουαλικός πόθος δεν είναι έγκλημα είχε δηλώσει την πρώτη ημέρα της εκδίκασης, ενώ σήμερα εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος με τις αναφορές στον Τύπο για την σεξουαλικότητά του.
Τόνισε πως ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη για την σεξουαλική του συμπεριφορά, την οποία χαρακτήρισε «πάνω από το μέσο όρο», ωστόσο η άποψη αυτή δεν αφορά κανέναν στο δικαστήριο.
Ο Strauss-Kahn, του οποίου η υπερασπιστική γραμμή είναι πως δεν γνώριζε ότι οι γυναίκες, με τις οποίες συνευρίσκετο και συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια, και στην «ροζ» γκαροσνιέρα, ήταν ιερόδουλες και ότι εξαναγκάζονταν στις εν λόγω πράξεις με απροθυμία.
Ο ίδιος ανέφερε πως δεν του αρέσει η πορνεία, καθώς εκτιμά ότι πρόκειται για μια μορφή περιορισμού της ανθρώπινης ελευθερίας των γυναικών.
Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από την καταγγέλλουσα, αλλά και από τις υπόλοιπες κυρίες, ισχυριζόμενος πως «δεν είχα ιδέα εκείνη την στιγμή ότι οι εμπειρίες αυτές ήταν τόσο δυσάρεστες, όσο περιγράφουν οι κυρίες και λυπάμαι πολύ».
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι αν γνώριζε πως ήταν ιερόδουλες, δεν επρόκειτο να συμμετείχε στα ερωτικά όργια, καθώς «κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επικίνδυνο, επειδή είναι ευάλωτες στις πιέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης