Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σύντομα θα προχωρήσουν σε νέες σοβαρές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

tags :
ΗΠΑ: Σύντομα θα προχωρήσουν σε νέες σοβαρές κυρώσεις σε βάρος  της Ρωσίας
"Εντός των προσεχών ημερών ο πρόεδρος Obama θα αξιολογήσει τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του και θα λάβει την απόφασή του”, τόνισε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, John Kerry
Πολύ σύντομα οι ΗΠΑ προτίθενται να προχωρήσουν στην επιβολή νέων σοβαρών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για την κατάρρευση της συμφωνίας εκεχειρίας στην ανατολική Ουκρανία, όπως δήλωσε σήμερα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, John Kerry.
Όπως ο ίδιος τόνισε από το Λονδίνο "πολύ σοβαρές κυρώσεις μπορεί να επιβληθούν, οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στη ρωσική οικονομία".
Τόνισε δε ότι "εντός των προσεχών ημερών ο πρόεδρος Obama θα αξιολογήσει τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του και θα λάβει την απόφασή του".
Ακόμη, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για διεξαγωγή "σοβαρών συνομιλιών " μεταξύ των "ΗΠΑ και οι ευρωπαίων συμμάχων" τους σε σχέση με την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, υπογραμμίζοντας είναι πεπεισμένος πως θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα ως απάντηση για τις παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός.
Τέλος, δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο του εξοπλισμού των ουκρανικών δυνάμεων, όμως περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες στην ανατολική Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης