Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Επιβράδυνση του ρυθμού ενίσχυσης των τιμών στην αγορά πολυτελών κατοικιών ενόψει των εκλογών του Μαΐου

Βρετανία: Επιβράδυνση του ρυθμού ενίσχυσης των τιμών στην αγορά πολυτελών κατοικιών ενόψει των εκλογών του Μαΐου
Με τον βραδύτερο ρυθμό των τελευταίων πέντε ετών ενισχύθηκαν οι τιμές των κατοικιών σε 13 κεντρικές γειτονιές του Λονδίνου
Μόλις κατά 3,3% ενισχύθηκαν οι τιμές πώλησης των κατοικιών στις πιο ακριβές γειτονιές του Λονδίνου τον Μάρτιο του 2015, σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2014, με τους υποψήφιους επενδυτές να βρίσκονται σε στάση αναμονής ενόψει των εκλογών της 7ης Μαΐου.
Ειδικότερα, οι τιμές των πολυτελών κατοικιών σε 13 κεντρικές περιοχές του Λονδίνου αυξήθηκαν με τον βραδύτερο ρυθμό των τελευταίων 5 ετών, ενώ αναμένεται να κυμανθούν σε αυτά τα επίπεδα και το επόμενο 6μηνο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Knight Frank, που διεξήγαγε την έρευνα, Tom Bill, οι αγοραστές έχουν αναβάλει προς το παρόν οποιαδήποτε κίνηση ως ότου ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.
Το κόμμα του Cameron βρίσκεται σε κατά μέτωπο αναμέτρηση με το Εργατικό Κόμμα, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν οριακές διαφορές και το τελευταίο να έχει αναγγείλει την θέσπιση νέου νομοθετικού πλαίσιο για την φορολογία πολυτελών κατοικιών, αξίας ίσης ή μεγαλύτερης από 2 εκατ. λίρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης