Τελευταία Νέα
Διεθνή

Time: Ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αναδείχθηκε ως η προσωπικότητα με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως

tags :
Time: Ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αναδείχθηκε ως η προσωπικότητα με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως
Εκτός δεκάδας ο αμερικανός πρόεδρος Barack Obama
Προσωπικότητες τόσο από τον πολιτικό χώρο, όσο και από τον χώρο της ψυχαγωγίας κατάφερε να «κερδίσει» ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, για να αναδειχθεί ως ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.
Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση του αμερικανικού περιοδικού Time, ο ρώσος πρόεδρος έλαβε το 6,95% των ψήφων, το μεγαλύτερο ποσοστό ανάμεσα σε 100 προσωπικότητες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεύτερη θέση κατέλαβε μία ράπερ τραγουδίστρια από τη Νότια Κορέα, η CL, με το 6,9% των ψήφων, ενώ η πεντάδα έκλεισε με τρεις ακόμα γυναίκες από τον χώρο της μουσικής, την Lady Gaga, τη Rihanna και την Taylor Swift, οι οποίες έλαβαν το 2,6%, το 1,9% και το 1,8% των ψήφων αντίστοιχα.
Στην πρώτη δεκάδα εντοπίζει κανείς ακόμα τρεις προσωπικότητες εκτός του ψυχαγωγικού τομέα, τον Dalai Lama, την Malala Yousafzai και τον πάπα Φραγκίσκο.
Ο αμερικανός πρόεδρος Barack Obama δεν κατάφερε να βρει μια θέση στις 10 πιο ισχυρές προσωπικότητες στον πλανήτη και έμεινε στη 11η θέση, παρότι το 57% των ψήφων προήλθε από τις ΗΠΑ (57%).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης