Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Βομβαρδισμοί εναντίον της πόλης που κατέλαβαν οι αντάρτες

tags :
Συρία: Βομβαρδισμοί εναντίον της πόλης που κατέλαβαν οι αντάρτες
Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων
Τους βομβαρδισμούς εναντίον της στρατηγικής σημασίας πόλης Τζισρ αλ Σούγουρ, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Συρία, μόλις ένα 24ωρο αφού την κατέλαβαν μαχητές της  Al Qaeda και αντάρτες, ενέτεινε σήμερα η πολεμική αεροπορία της Συρίας.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH), την πόλη αυτή στοχοθέτησαν τουλάχιστον 20 αεροπορικές επιδρομές και παραμένει άγνωστος ο απολογισμός των θυμάτων , αν και χθες τα αεροπορικά πλήγματα προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 27 ανθρώπων.
Μάλιστα, οι κυβερνητικές δυνάμεις,  σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επιχείρησαν χωρίς αποτέλεσμα να απελευθερώσουν 30 στρατιώτες και 10 πολιτοφύλακες των Δυνάμεων Εθνικής Άμυνας (ADN) που είχαν παγιδευτεί εντός του γενικού νοσοκομείου το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης.
Στο μεταξύ, το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ο στρατός έστησε μία ενέδρα «και σκότωσε μία ομάδα τρομοκρατών» περιμετρικά του γενικού νοσοκομείου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το συριακό παρακλάδι της Al Qaeda, το Μέτωπο al-Nusra και ομάδες ισλαμιστών ανταρτών που έχουν συμμαχήσει μαζί, κατέλαβαν τη στρατηγικής σημασίας πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης