Τελευταία Νέα
Διεθνή

V. Putin: Φαντάζομαι ήδη τη ζωή μου μακριά από τον προεδρικό θώκο της Ρωσίας

tags :
V. Putin: Φαντάζομαι ήδη τη ζωή μου μακριά από τον προεδρικό θώκο της Ρωσίας
Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να επιστρέψει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα δεν έχει χάσει τους δεσμούς του με τον έξω κόσμο
Τη ζωή του σαν απλός ρώσος πολίτης ονειρεύεται μετά το τέλος της προεδρικής του θητείας ο V. Putin, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο ρωσικό δίκτυο Rossiya 1.
«Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να επιστρέψει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα και να ζήσει εκεί και όχι στο εσωτερικό ενός παλατιού, πιστεύω ότι δεν έχει χάσει τους δεσμούς του με τον έξω κόσμο» φέρεται να δηλώνει ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας.
«Σε ότι αφορά εμένα, εγώ μπορώ ήδη να φαντάζομαι την ζωή μου μακριά από τον προεδρικό θώκο» υποστήριξε στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ το οποίο γυρίστηκε με αφορμή τα 15 χρόνια της θητείας του ως πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας.
Το 2012 εξελέγη για μια τρίτη θητεία στην προεδρία της χώρας, ενώ διετέλεσε πρόεδρος από το 2000 έως το 2008 και πρωθυπουργός της Ρωσίας από το 2008 έως το 2012.
Ο V. Putin αναφέρθηκε στις απλές καθημερινές δραστηριότητες που αναγκάζεται να απέχει λόγω της θέσης του λέγοντας πως «δεν μπορώ να πάω κινηματογράφο ούτε θέατρο ούτε να πάω για ψώνια στα μαγαζιά».
«Όμως αυτά δεν αποτελούν μεγάλες απώλειες σε σχέση με αυτά που το πεπρωμένο και οι πολίτες προσφέρουν σε αυτούς που βρίσκονται στην θέση μου: Τη δυνατότητα να συμβάλουμε στον υπέρτατο βαθμό, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την χώρα μας και το λαό μας» υπογράμμισε ο ρώσος πρόεδρος.
Και καταλήγει λέγοντας, ότι «αυτό μας αποζημιώνει από όλες τις απώλειες».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης