Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με αποχώρηση από τη Βρετανία σε περίπτωση Brexit προειδοποιεί η Deutsche Bank

tags :
Με αποχώρηση από τη Βρετανία σε περίπτωση Brexit προειδοποιεί η Deutsche Bank
Η γερμανική τράπεζα φέρεται να έχει συστήσει μια ομάδα εργασίας που θα αξιολογήσει τις επιπτώσεις από ένα πιθανό “Brexit” μετά το δημοψήφισμα                                                          
Να αποχωρήσει από τη βρετανική αγορά σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση απειλεί η Deutsche Bank, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η γερμανική τράπεζα φέρεται να έχει συστήσει μια ομάδα εργασίας που θα αξιολογήσει τις επιπτώσεις από ένα πιθανό “Brexit” μετά το δημοψήφισμα, η διεξαγωγή του οποίου αποτελεί δέσμευση του πρωθυπουργού David Cameron.
Πρόκειται για τον πρώτο χρηματοοικονομικό κολοσσό που θα αξιολογήσει επίσημα τη θέση του και θα μελετήσει το ενδεχόμενο να μεταφέρει πίσω στη Γερμανία μέρος των δραστηριοτήτων του, σύμφωνα με τους Financial Times.
Εκπρόσωπος του ομίλου δήλωσε στο BBC ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ωστόσο είναι πολύ νωρίς και δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.
Πάνω 8.000 άτομα εργάζονται στη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων και των γραφείων στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Deutsche Bank, επισημαίνει η Guardian.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης