Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cramer: Είμαστε έτοιμοι για την ελληνική χρεοκοπία – Dallara (πρώην IIF): Κάποιοι είναι πολλοί αισιόδοξοι για την Ελλάδα

tags :
Cramer: Είμαστε έτοιμοι για την ελληνική χρεοκοπία – Dallara (πρώην IIF): Κάποιοι είναι πολλοί αισιόδοξοι για την Ελλάδα
Dalllara πρώην IIF: Η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο
Δύο κορυφαίοι παράγοντες, ένας διεθνούς φήμης επενδυτής ο Cramer και ο πρώην επικεφαλής του διεθνούς χρηματοοικονομικού ινστιτούτου IIF που είχε εμπλακεί στην αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το 2012 διατυπώνουν…απαισιόδοξες εκτιμήσεις για την Ελλάδα.
Ο διεθνούς φήμης επενδυτής Jim Cramer δήλωσε ότι  τα πράγματα για την Ελλάδα μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσοι πολλοί μπορεί να φοβούνται.
Πολλοί ανησυχούν για την χρεοκοπία της Ελλάδος.
Όμως ακόμη και αν συμβεί η χρεοκοπία, υπάρχουν μηχανισμοί προστασίας, η κατάσταση δεν θα είναι τόσο τραγική όσο νομίζουμε ανέφερε.
Η  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αύξησε το ανώτατο όριο όσον αφορά την επείγουσα παροχή ρευστότητας για τις ελληνικές τράπεζες κατά 3,3 δισεκ. ευρώ σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου.
Κατά τον Cramer πλέον το σύστημα είναι περισσότερο προετοιμασμένο για μια ελληνική χρεοκοπία από ότι ήταν πριν 5 ημέρες.
Από την πλευρά του, ο Charles Dallara, ο οποίος ήταν επικεφαλής στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, ως διευθύνων σύμβουλος του διεθνούς χρηματοοικονομικού ινστιτούτου ανέφερε ότι κάποιοι είναι υπερβολικά αισιόδοξοι για την κατάσταση.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης