Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαράζ πυροβολισμών στο Tennessee των ΗΠΑ - Σκοτώθηκε ο δράστης

tags :
Μπαράζ πυροβολισμών στο Tennessee των ΗΠΑ - Σκοτώθηκε ο δράστης
Ενας αστυνομικός θύμα της επίθεσης
Δυστυχώς για τις ΗΠΑ συνιστά μία θλιβερή καθημερινότητα... Aυτή τη φορά οι πυροβολισμοί έπεσαν στο Tennessee...
Όπως αναφέρει, μάλιστα, η τοπική αστυνομία οι ριπές ακούστηκαν από διάφορα σημεία στην Chattanooga, συμπεριλαμβανομένου ενός κέντρου συντήρησης του αμερικάνικου στρατού και ενός ναυπηγείου του ναυτικού. Αργότερα, οι αρχές ενημέρωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης έπεσε νεκρός.
Είχε προλάβει, όμως, να πυροβολήσει έναν αστυνομικό, όπως ανακοίνωσε το τοπικό τμήμα, αλλά ανέφερε και το ρεπορτάζ των ΜΜΕ.
«Εχουμε ένα θύμα αστυνομικό» είπε ο δήμαρχος της Chattanooga Andy Berke Chattanooga και περιέγραψε μία «τρομακτική κατάσταση» στους δημοσιογράφους.
Το αμερικάνικο ναυτικό ανακοίνωσε ότι ερευνά ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά στα ναυπηγεία στην Chattanooga. Επίσης, μία αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε εργοστάσιο γυαλιού ανέφερε ότι η περιοχή ήταν αποκλεισμένη και ότι οι πυροβολισμοί άρχισαν να πέφτουν κατά τις 11.
«Ακούσαμε πολλές ριπές» είπε η Marilyn Hutcheson από την εταιρία γυαλιού στο τμήμα επισκευών και πρόσθεσε.
«Είναι πολύ τρομακτικό, αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.
Το Πανεπιστήμιο Lee στο Cleveland Tennessee, περίπου 50 χιλιόμετρα βορειανατολικά παρέμεινε κλειστό και δόθηκαν οδηγίες στον κόσμο να μένει μέσα στα σπίτια μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης