Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκκενώθηκε κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στο Όσλο μετά τον εντοπισμό ύποπτης αποσκευής

Εκκενώθηκε κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στο Όσλο μετά τον εντοπισμό ύποπτης αποσκευής
(upd) Εκκενώθηκε κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Όσλο μετά τον εντοπισμό αποσκευής που κρίθηκε ύποπτη, σε λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή Ν.19, όπως μεταδίδει το νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων NTB. Ήδη έχουν μεταβεί στο σταθμό πυροτεχνουργοί, ενώ έχουν διακοπεί όλα τα δρομολόγια των τρένων και των λεωφορείων μέχρι νεωτέρας.
"Κατόπιν εντολής της αστυνομίας δεν επιτρέπεται να εισέλθει κανένας στο σταθμό," δήλωσε αξιωματούχος της εταιρίας σιδηροδρόμων της Νορβηγίας. Το νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων NTB μετέδωσε ότι προφανώς κάποιος εγκατέλειψε μία αποσκευή. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι ο σταθμός έχει περικυκλωθεί από οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και ότι έχει αποκλειστεί μία μεγάλη περιοχή νοτίως του σταθμού και δίπλα στο ξενοδοχείο Thon Hotel Opera.
Υπάλληλος του ξενοδοχείου είπε στο Reuters ότι οι εργαζόμενοι εκεί δεν έχουν κληθεί από την αστυνομία να εκκενώσουν το κτίριο.
Το επίπεδο συναγερμού στο Όσλο αυξήθηκε μετά τις διπλές επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 76 άνθρωποι, οι οκτώ εκ των οποίων από έκρηξη κοντά σε κυβερνητικά κτίρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης