Τελευταία Νέα
Διεθνή

El Pais: Τα επόμενα βήματα του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο

El Pais: Τα επόμενα βήματα του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο
Διίστανται οι απόψεις σχετικά με τον πιθανό χρόνο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών
Στα επόμενα πολιτικά βήματα του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο εσωτερικό της Ελλάδας αναφέρεται δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais».
Στο άρθρο γίνεται αναφορά στις ειδήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μεταδίδουν την πιθανότητα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα μέσω διαγγέλματος σήμερα, στις 8 το βράδυ και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Παράλληλα, στο άρθρο αναφέρονται οι πληροφορίες από την Αθήνα ότι πρωθυπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών θα είναι πιθανότατα η Βασιλική Θάνου, πρόεδρος του Αρείου Πάγου και υπεύθυνη της Εκλογικής Επιτροπής.
Όσον αφορά την ημερομηνία των εκλογών, επισημαίνεται ότι οι απόψεις δίιστανται, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές στα τέλη του Σεπτεμβρίου, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να αναβληθούν μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, ώστε η Ελλάδα να έχει περιθώριο να ξεπεράσει την πρώτη αξιολόγηση του «κουαρτέτου» των πιστωτών σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης