Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φωτογραφίες του πρόεδρου Putin να γυμνάζεται από το Κρεμλίνο προς ενίσχυση της δημοτικότητας του

tags :
Φωτογραφίες του πρόεδρου Putin να γυμνάζεται από το Κρεμλίνο προς ενίσχυση της δημοτικότητας του
Tο ποσοστό αποδοχής του Putin ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 στο χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος
Φωτογραφίες του ρώσου πρόεδρου V. Putin να γυμνάζεται κάτω από το «άγρυπνο» βλέμμα του πρωθυπουργού Medvedev έδωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ο Putin ασκείται δείχνοντας σε πόσο καλή φυσική κατάσταση βρίσκεται
Το Κρεμλίνο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του ρώσου προέδρου κατά τη διάρκεια αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων του όπως στο παρελθόν είχαν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες τον έδειχναν να ιππεύει άλογα και να πετάει με υπερηχητικό τζετ.
Μετά την γυμναστική, στην κατοικία του Putin στο Μποτσάροφ Ρουτσέι της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στο Σότσι, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός έκαναν μπάρμπεκιου και ήπιαν τσάι.
Η δημοτικότητα του ρώσου προέδρου παραμένει πολύ υψηλή, αν και έχει πέσει ελαφρά τους τελευταίους μήνες.
Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην οικονομική εφημερίδα Vedomosti έδειξε ότι το 72% των Ρώσων θα τον ξαναψήφιζαν αν γίνονταν τώρα εκλογές.
Τον Μάιο το ποσοστό αυτό ήταν 76%.
Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center το ποσοστό αποδοχής του Putin ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 --το χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος-- αλλά ξεπέρασε το 80% στις αρχές του περασμένου χρόνου, όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία.

View image on Twitter

View image on Twitter

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης