Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Κλειστός για το κοινό ο Πύργος του Eiffel λόγω πιθανής εισβολής

tags :
Γαλλία: Κλειστός για το κοινό ο Πύργος του Eiffel λόγω πιθανής εισβολής
Eκλεισε σήμερα το πρωί για το κοινό
Μια απόπειρα εισβολής στάθηκε η αφορμή για να κλείσει σήμερα για το κοινό το πρωί ο Πύργος του Eiffel, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης και πυροσβέστες.
«Η είσοδος δεν επιτράπηκε σήμερα το πρωί στο κοινό», ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα στέλεχος της εταιρείας εκμετάλλευσης.
Πάντως, μετά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για μια εισβολή, πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο, όμως δεν διαπίστωσαν τίποτα, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος τύπου των πυροσβεστών στο Παρίσι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι «ένα πρόσωπο με ένα σακίδιο εντοπίστηκε στον Πύργο.
Προκειμένου να διαλυθεί κάθε αμφιβολία, ένα ελικόπτερο εστάλη για να διενεργήσει μια ενδελεχέστερη επιθεώρηση του Πύργου».
Πιθανολογείται ότι πρόκειται για έναν αθλητή εξτρίμ σπορ που ήθελε να πραγματοποιήσει πτώση με αλεξίπτωτο από τον Πύργο.
Σημειώνεται ότι σε βίντεο στο YouTube καταγράφονται οι πτώσεις που πραγματοποιούν οι λάτρεις της αδρεναλίνης από τα ψηλότερα μνημεία της πρωτεύουσας της Γαλλίας, οι οποίες γίνονται τη νύχτα προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο να συλληφθούν.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι το 2005 ένας 31χρονος Νορβηγός σκοτώθηκε όταν επιχείρησε να κάνει πτώση με αλεξίπτωτο από τον Πύργο του Eiffel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης