Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το σκάνδαλο της Volkswagen κλονίζει και τη Wall - Πτώση άνω του -1% με οδηγό τις αυτοκινητοβιομηχανίες

tags :
Το σκάνδαλο της Volkswagen κλονίζει και τη Wall - Πτώση άνω του -1% με οδηγό τις αυτοκινητοβιομηχανίες
Ισχυρές πιέσεις δέχεται και το ADR της Εθνικής στη Wall, το οποίο καταγράφει απώλειες -7,78%, διαπραγματευόμενο στα 0,64 δολάρια
Απώλειες άνω του -1% καταγράφουν οι αμερικανικοί δείκτες, κατά τη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς τα απόνερα του σκανδάλου μεγατόνων που συγκλονίζει τη Volkswagen, αλλά και τον κλάδο των αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως, φτάνουν έως τη Wall Street.
Ο κλάδος των αυτοκινητοβιομηχανιών στην αμερικανική αγορά δέχεται ισχυρές πιέσεις, επιβεβαιώνοντας τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ειδικότερα, ο Dow Jones καταγράφει πτώση -1,24% στις 16.305 μονάδες, ο Nasdaq υποχωρεί -1,40% στις 4.761 μονάδες, ενώ ο δείκτης βαρόμετρο της Wall o S&P 500 χάνει -1,22% στις 1.943 μονάδες.
Ισχυρές πιέσεις δέχεται και το ADR της Εθνικής στη Wall, το οποίο καταγράφει απώλειες -7,78%, διαπραγματευόμενο στα 0,64 δολάρια.
Ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας ηγείται της πτώσης στο αμερικανικό χρηματιστήριο.
Απώλειες άνω του -5,5% καταγράφει η Fiat Chrysler Automobiles, ενώ ξεπερνά το -2% η πτώση στις μετοχές των Ford Motor, General Motor και Tesla Motors.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης