Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fallon (Βρετανία): Η Ρωσία οφείλει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στη Συρία για να σταματήσει τον Assad

Fallon (Βρετανία): Η Ρωσία οφείλει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στη Συρία για να σταματήσει τον Assad
Η επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία έχει καταστήσει τη διαμάχη πιο επικίνδυνη, σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας
Την εκτίμηση ότι η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στη Συρία για να σταματήσει τον Assad από το να βομβαρδίζει τους πολίτες διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας, Michael Fallon.
Ο ίδιος τόνισε ότι η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να προστατεύσει τους σύρους πολίτες, ενώ υποστήριξε ότι η επέμβαση των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία έχει καταστήσει τη διαμάχη πιο επικίνδυνη.
Κατά την άφιξή του στη σύσκεψη των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, πρόσθεσε πως η Βρετανία θα έστελνε έναν μικρό αριθμό στρατιωτών στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ, για να αποτρέψει την όποια ρωσική απειλή.
Το στράτευμα θα πήγαινε για να προστατέψει «τους συμμάχους στα ανατολικά, τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «αυτό είναι μέρος της πολιτικής μας, ήτοι η πιο επίμονη παρουσία στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ, ώστε να υπάρξει απάντηση σε ενδεχόμενες νέες ρωσικές προκλήσεις και βία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης