Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρνητικά πρόσημα και οριακές απώλειες στη Wall - Νευρικοί οι επενδυτές ενόψει δημοσιοποίησης των πρακτικών της Fed

tags :
Αρνητικά πρόσημα και οριακές απώλειες στη Wall - Νευρικοί οι επενδυτές ενόψει δημοσιοποίησης των πρακτικών της Fed
Ισχυρά κέρδη +3,49% καταγράφει το ADR της Εθνικής στη Wall, διαπραγματευόμενο στα 0,65 δολάρια
Οριακή πτώση καταγράφουν οι αμερικανικοί δείκτες κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Πέμπτης, εν μέσω κλίματος νευρικότητας στις τάξεις των επενδυτών ενόψει της δημοσιοποίησης των πρακτικών από τη συνεδρίαση της Fed τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Αναλυτικά, ο Dow Jones υποχωρεί κατά -0,21% στις 16.876 μονάδες, ο Nasdaq καταγράφει πτώση -0,38% στις 4.772 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 καταγράφει απώλειες -0,24% στις 1.991 μονάδες.
Ισχυρά κέρδη +3,49% καταγράφει το ADR της Εθνικής στη Wall, διαπραγματευόμενο στα 0,65 δολάρια.
Στο μεταξύ, αρνητικά επιδρούν στην αγορά τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με τα οποία ανάπτυξη στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Κίνας, εμφανίζει σημάδια επιβράδυνσης.
Παράλληλα εγκαινιάζεται σήμερα επισήμως η περίοδος ανακοίνωσης των εταιρικών αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου στη Wall, με την Alcoa να ανοίγει πρώτη τον χορό των αποτελεσμάτων, όπως πάντα.
Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, κατά 13.000, στις 263.000, μειώθηκαν οι νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ την εβδομάδα που έληξε στις 3 Οκτωβρίου, που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα του Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης