Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (ΗΠΑ): Τρελός ο τρόπος που η Merkel ενεργεί προς όφελος των προσφύγων

Trump (ΗΠΑ): Τρελός ο τρόπος που η Merkel ενεργεί προς όφελος των προσφύγων
Δήλωσε ότι δεν συμπαθεί καθόλου τον Obama
Τρελός είναι, σύμφωνα με τον  υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, ο τρόπος που η καγκελάριος της Γερμανίας A. Merkel ενεργεί προς όφελος των προσφύγων.
Την εκτίμησή του αυτή εξέφρασε ο κ. Trump σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, προσθέτοντας "δεν συμπαθώ τις μεταναστεύσεις.
Δεν συμπαθώ τους ανθρώπους που έρχονται (…) θα ξεσπάσουν ταραχές στη Γερμανία.
Αυτό που εκείνη (η A. Merkel) κάνει στη Γερμανία είναι τρελό".
Ο ίδιος επισήμανε ότι "χωρίς αμφιβολία" τάσσεται υπέρ της υποδοχής 10.000 προσφύγων στην χώρα του και πρόσθεσε "20.000 ανθρώπους;
Πρότεινε να οριστεί μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο βόρειο τμήμα της Συρίας όπου θα καταφεύγουν οι πρόσφυγες, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε να γίνει χρήση βίας εναντίον του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ όταν εκείνος χρησιμοποίησε χημικά όπλα.
Ακόμη,  ανέφερε ότι πιθανώς θα μπορούσε " να τα πάει πολύ καλά με τον Putin, " καθώς "δε συμπαθεί καθόλου τον Obama ".
Περαιτέρω, αποκάλυψε ότι μερικές φορές οπλοφορεί, λέγοντας μάλιστα «νιώθω πολύ καλύτερα όταν οπλοφορώ».
Υποστήριξε δε, ως οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουν μάρτυρες ενός περιστατικού με πυροβολισμούς.
Όπως είπε, εάν είχαν μαζί τους όπλο όλοι όσοι βρίσκονταν σε εκείνη την αίθουσα στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον, όπου ένας 26χρονος άνδρας σκότωσε την πρώτη Οκτωβρίου εννέα άτομα πριν αυτοκτονήσει, η έκβαση θα ήταν καλύτερη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης