Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανένδοτος ο Καντάφι - "Νίκη ή θάνατο" ορκίστηκε κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ

Ανένδοτος ο Καντάφι -
Ανένδοτος απέναντι στις παρεμβάσεις της διεθνούς κοινότητας συνεχίζει ο Μουαμάρ Καντάφι, κάνοντας λόγο για "νίκη ή θάνατο" στον πόλεμο του κατά του ΝΑΤΟ, σε διάγγελμά του προς το λαό της Λιβύης, μέσω τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Ο Λίβυος ηγέτης τόνισε ότι η αποχώρηση του από το αρχηγείο του στην Τρίπολη, ήταν "κίνηση τακτικής", που αποφάσισε μετά από την ισοπέδωση της πρωτεύουσας που προκάλεσαν οι 64 νατοϊκές αεροπορικές επιδρομές.
Οι κάτοικοι της Τρίπολης πρέπει να "καθαρίσουν" την λιβυκή πρωτεύουσα από τους αντικαθεστωτικούς, σύμφωνα με τον Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι "όλοι οι Λίβυοι πρέπει να είναι παρόντες στην Τρίπολη, νέοι άντρες, μέλη των φυλών και γυναίκες πρέπει να ερευνήσουν την Τρίπολη για να εντοπίσουν τους προδότες". Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι "η πόλη δεν διατρέχει κίνδυνο".
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πιστός στον Μουαμαάρ Καντάφι, ορκίστηκε με τη σειρά του, να μετατρέψει τη Λιβύη σε ηφαίστειο γεμάτο λάβα, και δήλωσε πως η κυβέρνηση μπορεί να αντισταθεί για μήνες ή ακόμη και χρόνια στις επιθέσεις που δέχεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης