Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεικτές τάσεις στις ευρωαγορές – Στο επίκεντρο γερμανικά στοιχεία macro και εταιρικά αποτελέσματα

Μεικτές τάσεις στις ευρωαγορές – Στο επίκεντρο γερμανικά στοιχεία macro και εταιρικά αποτελέσματα
Μεικτές τάσεις επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τους δείκτες να κινούνται χωρίς σαφή ρυθμό.
Το επενδυτικό ενδιαφέρον παραμένει στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ τα βλέμματα επικεντρώνονται για μια ακόμη φορά στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η γερμανική εταιρεία παραγωγής ελαστικών Continental προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των κερδών της για το 2015, μετά την αύξηση των πωλήσεων στο γ' τρίμηνο του έτους.
Εν τω μεταξύ, οι μηχανικοί της Volkswagen παραδέχθηκαν την αλλοίωση στα τεστ εκπομπής ρύπων, διότι οι στόχοι που είχε θέσει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, Martin Winterkorn, ήταν πολύ δύσκολα επιτεύξιμοι, ανέφερε σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Bild am Sonntag» την Κυριακή.
Στα της συνεδρίασης, περί τις 10:45 π.μ., ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη, καταγράφει απώλειες 0,24%, στις 10.961,80 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE 100 σημειώνει άνοδο 0,35%, στις 6.376,30 μονάδες, ενώ στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 υποχωρεί κατά 0,35%, στις 4.966,50 μονάδες
Στις αγορές της ευρωπαϊκής περιφέρειας, ο δείκτης ΙΒΕΧ 35 στη Μαδρίτη κινείται σε οριακά θετικό έδαφος, στις 10.460 μονάδες, όπως και ο FTSE MIB στο Μιλάνο, διαπραγματευόμενος στις 22.545 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 καταγράφει οριακά κέρδη, στις 380,03 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης