Τελευταία Νέα
Διεθνή

MNI: Η ελληνική κυβέρνηση θα καταθέσει ανανεωμένη πρόταση για τα «κόκκινα δάνεια» στο Eurogroup με στόχο τη συμφωνία

MNI: Η ελληνική κυβέρνηση θα καταθέσει ανανεωμένη πρόταση για τα «κόκκινα δάνεια» στο Eurogroup με στόχο τη συμφωνία
Αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε στο γερμανικό πρακτορείο πως κορυφαία προτεραιότητα του Αλ. Τσίπρα είναι να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή
Την πρόθεση της Ελλάδας να καταθέσει ανανεωμένη πρόταση για τα «κόκκινα δάνεια» στο Eurogroup, με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο MNI.
Ειδικότερα, χαρακτηρίζει άκρως πιθανό το ενδεχόμενο το επιτελείο της χώρας να καταθέσει ανανεωμένη πρόταση, μετά την επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της χώρας, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel, τον πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker με στόχο να βρεθεί πολιτική λύση για το ζήτημα.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στο MNI, ο Αλ. Τσίπρας βρήκε «ευήκοα αυτιά» και ότι μια ανανεωμένη πρόταση της ελληνικής πλευράς θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Eurogroup, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.
Παράλληλα, πρόσθεσε πως κορυφαία προτεραιότητα του Αλ. Τσίπρα είναι να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα και να προστατευθούν οι φτωχοί σε μια περίοδο όπου η μεταναστευτική κρίση οξύνεται, κάτι που μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης