Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα τραγωδία στη Γαλλία από εκτροχιασμό τρένου κοντά στο Στρασβούργο - Τουλάχιστον επτά νεκροί

tags :
Νέα τραγωδία στη Γαλλία από εκτροχιασμό τρένου κοντά στο Στρασβούργο - Τουλάχιστον επτά νεκροί
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν αρκετοί νεκροί
(upd)Τουλάχιστον επτά είναι οι νεκροί από τον εκτροχιασμό στην περιοχή του Eckwersheim (Εκβερσέμ) του μη εμπορικού τρένου TVG που πραγματοποιούσε δοκιμαστικά δρομολόγια σε μια νέα γραμμή στα βόρεια του Στρασβούργου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), στο τρένο επέβαιναν μόνο τεχνικοί και αυτό εκτροχιάστηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.
Αν και ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει γίνει γνωστός, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις έρευνες, στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 49 τεχνικοί κάνοντας δοκιμές στη νέα γραμμή που επρόκειτο να τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη του 2016. Πάντως, το τρένο κατέληξε στο βάθος ενός καναλιού, κάτω από μια γέφυρα.
Ήδη, στο σημείο βρίσκονται ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της αστυνομίας, ελικόπτερα και ασθενοφόρα.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Δεν έχει τέλος η συμφορά που έχει χτυπήσει τη Γαλλία.
Λίγα 24ωρα μετά την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία νέα τραγωδία, καθώς τρένο εκτροχιάστηκε πριν απο λίγο κοντά στο Στρασβούργο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.
Ομάδες διάσωσης καταφθάνουν συνεχώς στο σημείο, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν αρκετοί νεκροί.

(Πρώτη ενημέρωση 17:43, Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης