Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από λάθος συναγερμό ο πανικός στην Παναγία των Παρισίων - Ήταν κροτίδες κι όχι πυροβολισμοί

tags :
Από λάθος συναγερμό ο πανικός στην Παναγία των Παρισίων - Ήταν κροτίδες κι όχι πυροβολισμοί
Tην ώρα εκείνη βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη διαδήλωση συμπαράστασης στα θύματα των επιθέσεων 
(Upd2) Ο φόβος που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες στο Παρίσι ευθύνεται για τον πανικό που προκλήθηκε γύρω στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) στην Πλατεία της Παναγίας των Παρισίων, όταν ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων που διαδήλωνε στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων, άρχισε να τρέχει πανικόβλητο στο άκουσμα πυροβολισμών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν, διαπίστωσαν πολύ γρήγορα ότι πρόκειται για κροτίδες στα χέρια παιδιών, που έπαιζαν στην πλατεία.
Ο φόβος όμως που έχει φωλιάσει στις καρδίες των παριζιάνων έφερε γρήγορα στη μνήμη τις πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις κάνοντας δεκάδες από αυτούς να ποδοπατηθούν για να γλιτώσουν.

Νωρίτερα το bankingnew έγραφε:

Νέοι πυροβολισμοί που ακούστηκαν πριν από λίγα λεπτά κοντά στην Παναγία των Παρισίων αναστάτωσαν και πάλι τη γαλλική πρωτεύουσα που προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της από το βάρβαρο τρομοκρατικό χτύπημα της περασμένης Παρασκευής (13/11).
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, την ώρα εκείνη στο κεντρικό αυτό σημείο του Παρισιού βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη διαδήλωση συμπαράστασης στα θύματα των τρομοκρατιών επιθέσεων με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωσης και πανικό.
Εκατοντάδες άνθρωποι, άρχισαν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που περιπολεί αυτές τις μέρες στο Παρίσι, έσπευσαν στην περιοχή.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περεταίρω πληροφορίες.
(Πρώτη ενημέρωση Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 19:51)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης