Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Συνελήφθησαν 3 άτομα που φέρονται να σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Γερμανία: Συνελήφθησαν 3 άτομα που φέρονται να σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι
Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άντρα, οι οποίοι βρίσκονταν σε περιοχή κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο
Στη σύλληψη τριών ατόμων στην περιοχή Alsdorf στη Γερμανία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, προχώρησε η γερμανική αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Παρίσι, την περασμένη Παρασκευή.
Οι γερμανικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει προς το παρόν την ταυτότητα των συλληφθέντων, οι οποίοι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης συνελήφθησαν από δυνάμεις ασφαλείας όταν εγκατέλειπαν ένα αυτοκίνητο σε ένα γραφείο εύρεσης εργασίας.
«Έχουμε ενδείξεις ότι ένας εκ των καταζητούμενων σε σχέση με το Παρίσι θα μπορούσε να είναι στο έδαφός μας», ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την επιχείρηση που μεταδίδει η εφημερίδα «Aachener Zeitung», οι συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες και ένας άντρας, το αυτοκίνητο των οποίων περικύκλωσαν πολλά περιπολικά κοντά σε ένα γραφείο εξεύρεσης εργασίας στο Alsdorf.
Πηγές που επικαλείται η on-line έκδοση του εβδομαδιαία περιοδικού «Der Spiegel» ανέφερε ότι ο άνδρας που συνελήφθη είναι ο Salah Abdeslam, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για πιθανή συμμετοχή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης