Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρεκόρ προσφύγων και μεταναστών στη Γερμανία - Θα ξεπεράσουν το ένα εκατ. μέχρι το τέλος του 2015

Ρεκόρ προσφύγων και μεταναστών στη Γερμανία - Θα ξεπεράσουν το ένα εκατ. μέχρι το τέλος του 2015
Από τις αρχές του Νοεμβρίου έχει καταμετρηθεί η άφιξη συνολικά 964.574 μεταναστών και προσφύγων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών
Νέο ρεκόρ κατέγραψε τον Νοέμβριο η άφιξη προσφύγων και μεταναστών στη Γερμανία, με τις αρχές να καταγράφουν συνολικά 206.101 άτομα.
Από τις αρχές του Νοεμβρίου έχει καταμετρηθεί η άφιξη συνολικά 964.574 μεταναστών και προσφύγων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών.
Ως εκ τούτου οι αφίξεις σε έναν μήνα αυξήθηκαν από τον Οκτώβριο, όταν είχαν καταγραφεί 181.166, και θα ξεπεράσουν όπως φαίνεται το ένα εκατομμύριο έως το τέλος της χρονιάς.
Τα στοιχεία αυτά του υπουργείου Εσωτερικών προέρχονται από το γερμανικό σύστημα EASY, το οποίο καταμετρά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα και σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο εκεί, αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμη.
Το υπουργείο δεν διευκρίνισε στην ανακοίνωσή του αυτή την εθνικότητα των προσφύγων και των μεταναστών που έφτασαν στη χώρα τον Νοέμβριο.
Ωστόσο βάσει προηγούμενων στοιχείων οι περισσότεροι νεοαφιχθέντες είναι Σύροι και Αφγανοί (τον Οκτώβριο ανέρχονταν σε 88.640 και σε 31.000 αντιστοίχως).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης