Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μετατίθεται για τις 8/9 η ομιλία Ομπάμα λόγω της "μάχης" για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

tags :
Μετατίθεται για τις 8/9 η ομιλία Ομπάμα λόγω της
Την μετάθεση της προγραμματισμένης για τις 7 Σεπτεμβρίου ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στο Κογκρέσο ζήτησε ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Τζον Μπένερ, για την ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Ο Ομπάμα είχε ζητήσει να μιλήσει στο Κογκρέσο την επόμενη Τετάρτη, χρόνος που συνέπιπτε και με την προγραμματισμένη τηλεοπτική αντιπαράθεση των Ρεπουμπλικάνων που διεκδικούν το χρίσμα από το κόμμα τους, ώστε να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ομπάμα στις εκλογές του 2012.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα απευθύνει τελικά την ομιλία του στο Κογκρέσο για την αντιμετώπιση της ανεργίας στις 8 Σεπτεμβρίου αποδεχόμενος αίτημα των Ρεπουμπλικάνων, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
"Ο πρόεδρος επικεντρώνει την προσοχή του στην άμεση ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη της οικονομίας και είναι ικανοποιημένος για την ευκαιρία που του δίνεται να απευθυνθεί στο Κογκρέσο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ζητώντας από τους ηγέτες του έθνους να αφιερώσουν το 100% της προσοχής τους στο να βοηθήσουν τον αμερικανικό λαό", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης