Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η διεθνής τρομοκρατία χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ρωσίας

tags :
Putin: Η διεθνής τρομοκρατία χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ρωσίας
Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης ήταν πολύ φανερή η εισβολή της διεθνούς τρομοκρατίας, τόνιζει ο ρώσος πρόεδρος
Την εκτίμηση του ότι η διεθνής τρομοκρατία χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ρωσίας, εκφράζει ο πρόεδρος της χώρας Vladimir Putin.
«Είπατε ότι έχω απαριθμήσει όλα όσα εμείς θεωρούμε πως είναι λάθη από την πλευρά της Δύσης.
Δεν ανέφερα σε καμιά περίπτωση τα πάντα παρά μόνο κάποια πράγματα, τα πιο σημαντικά.
Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης εμφανίστηκαν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις και στο εσωτερικό της ίδιας της Ρωσίας, όπως μείωση της βιομηχανικής παραγωγής, κατάρρευση του κοινωνικού συστήματος, αποσχιστικές τάσεις και μια πολύ φανερή εισβολή της διεθνούς τρομοκρατίας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin όσον αφορά στη διεθνή τρομοκρατία.
Φυσικά φταίμε, λέει, και εμείς για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, αλλά το γεγονός πως η διεθνής τρομοκρατία χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ρωσίας, ενώ κανείς είτε δεν έδινε σημασία σ' αυτό είτε αντίθετα υποστήριζε τις δυνάμεις που στρέφονταν εναντίον του ρωσικού κράτους, παρέχοντάς τες πολιτική και οικονομική υποστήριξη, πληροφορίες και υποστήριξη σε όπλα, αποτελεί για εμάς ξεκάθαρη πραγματικότητα».
Επιπλέον, προσέθεσε ο Vladimir Putin «συνειδητοποιήσαμε τότε πως παρά τον διάλογο, τα γεωπολιτικά συμφέροντα είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης