Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Συντρίμμια αεροσκάφους βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη - Ενδέχεται να ανήκουν στη μοιραία πτήση της Malaysia

Reuters: Συντρίμμια αεροσκάφους βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη - Ενδέχεται να ανήκουν στη μοιραία πτήση της Malaysia
Τα ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ενδέχεται να προέρχεται από το Μπόινγκ 777 που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014
Συντρίμμια αεροσκάφους ξεβράστηκαν στις ακτές της Ινδονησίας με τοπικούς αξιωματούχους να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να προέρχονται από το μοιραίο αεροσκάφος των Malaysia Airlines που χάθηκε πριν από δύο χρόνια.
Σύμφωνα με το Reuters πρόκειται για ένα μεγάλο, καμπυλωτό μεταλλικό κομμάτι που έχει πλάτος 2 μέτρα και μήκος 3 μέτρα και ξεβράστηκε στην επαρχία Νακόν Σι Ταμαράτ και εντοπίστηκε από τους κατοίκους.
Τα ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ενδέχεται να προέρχεται από το Μπόινγκ 777 που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, μεταφέροντας 239 επιβάτες και πλήρωμα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό το μεταλλικό κομμάτι προέρχεται όντως από αεροσκάφος.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, οι ψαράδες που το αντόπισαν είπαν ότι, κρίνοντας από τις πεταλίδες που είχαν κολλήσει επάνω του, δεν πρέπει να βρισκόταν στο νερό για πάνω από έναν χρόνο.
Οι ερευνητές του αεροπορικού δυστυχήματος πιστεύουν ότι κάποιος έκλεισε σκοπίμως τον πομποδέκτη του Μπόινγκ και κατόπιν του άλλαξε πορεία.
Ορισμένοι θεωρούν ότι ακόμη και αν εντοπιστούν τα συντρίμμια του, δεν θα λυθεί το μυστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης