Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Ανακοίνωσε νέο πακέτο βοήθειας 2,3 δισ. ευρώ για τη Συρία μέχρι το 2018

Merkel: Ανακοίνωσε νέο πακέτο βοήθειας 2,3 δισ. ευρώ για τη Συρία μέχρι το 2018
O βρετανός πρωθυπουργός, David Cameron, έκανε έκκληση για τουλάχιστον επιπλέον 1,2 δισ. στερλίνες από τη Βρετανία, σημειώνοντας ότι «περισσότερα χρήματα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση και είναι απαραίτητα τώρα»
Νέο πακέτο βοήθειας, ύψους 2,3 δισ. ευρώ, για τη Συρία μέχρι το 2018 ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει η Γερμανία η Angela Merkel, στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης Δωρητών, η οποία λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο.
Ειδικότερα, η γερμανίδα καγκελάριος ανακοίνωσε ένα πακέτο βοήθειας 2,3 δισ. ευρώ προς τη Συρία τα επόμενα τρία χρόνια, περιλαμβανομένου ποσού 1,1 δισ. ευρώ το 2016.
Από την πλευρά του ο βρετανός πρωθυπουργός, David Cameron, έκανε έκκληση για τουλάχιστον επιπλέον 1,2 δισ. στερλίνες από τη Βρετανία, σημειώνοντας ότι «περισσότερα χρήματα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση και είναι απαραίτητα τώρα».
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η διάσκεψη που φιλοξενεί η Βρετανία, είναι κάτι παραπάνω από απλώς χρήματα, υπογραμμίζοντας ότι «η νέα προσέγγισή μας για την αύξηση των χρημάτων για να υπάρξει σταθερότητα, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να παρασχεθεί μόρφωση μπορεί να έχει μια επίδραση μετασχηματισμού της περιοχής και να δημιουργήσει ένα μελλοντικό μοντέλο για ανθρωπιστική βοήθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης