Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan απειλεί να στείλει εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη - «Στο μέτωπό μας δεν γράφει τη λέξη ηλίθιος!»

tags :
Ο Erdogan απειλεί να στείλει εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη - «Στο μέτωπό μας δεν γράφει τη λέξη ηλίθιος!»
Νέες απειλές Erdogan κατά της Ευρώπης, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Merkel στην Άγκυρα
Απειλές κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξακολουθεί να εκτοξεύει ο πρόεδρος της Τουρκίας, R.T. Erdogan, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel στην Άγκυρα.
Υπό την πίεση της Ε.Ε. και του ΟΗΕ να ανοίξει η Τουρκία τα σύνορά της με τη Συρία, προκειμένου να δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες, ο Erdogan απείλησε την Ευρώπη ότι θα στείλει εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Τουρκία, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
«Δεν γράφει τη λέξη ηλίθιος στο μέτωπό μας.
Τα τρένα και τα λεωφορεία έχουν κάποιο σκοπό. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει», προειδοποίησε ο Erdogan, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε επιχειρηματικό φόρουμ στην Άγκυρα.
«Η Τουρκία θα είναι υπομονετική μέχρις ενός σημείου σχετικά με την κρίση στη Συρία και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να αναλάβει δράση», τόνισε ο Erdogan.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι υποστηριζόμενες από το Ιράν δυνάμεις στη Συρία πραγματοποιούν "ανελέητες σφαγές" και πως τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αποτρέψουν την "εθνοκάθαρση" στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης