Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (πρ. Ρωσίας): Οι δυτικές χώρες ετοιμάζονται να παρέμβουν στις ρωσικές βουλευτικές εκλογές

tags :
Putin (πρ. Ρωσίας): Οι δυτικές χώρες ετοιμάζονται να παρέμβουν στις ρωσικές βουλευτικές εκλογές
Οποιαδήποτε απόπειρα παρέμβασης στις εκλογές, θα συνιστούσε «άμεση απειλή για την κυριαρχία της Ρωσίας» προειδοποίησε ο ρώσος πρόεδρος 
Ότι οι χώρες της Δύσης ετοιμάζονται να παρέμβουν στις βουλευτικές εκλογές της Ρωσίας, που έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2016, προειδοποίησε ο πρόεδρος της χώρας, Vladimir Putin, σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.
Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο ρώσος πρόεδρος τόνισε, μιλώντας στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) στη Μόσχα, πως «οι εχθροί στο εξωτερικό ετοιμάζονται για τις εκλογές».
Στη συνέχεια επεσήμανε ότι οποιαδήποτε απόπειρα παρέμβασης στις εκλογές της Ρωσίας, καθώς και στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, θα συνιστούσε «άμεση απειλή για την κυριαρχία της Ρωσίας».
Πρόσθεσε, δε, πως οι ξένες μυστικές υπηρεσίες «έχουν αυξήσει τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια» και προέτρεψε την FSB να «μπλοκάρει κάθε πρόσβαση σε οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία».
Σύμφωνα με τους αναλυτές, στον απόηχο των δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, για τις ενέργειές της στην Ουκρανία, το Κρεμλίνο έχει εντείνει τη ρητορική του εναντίον της Δύσης, με τη Μόσχα να κατηγορεί τις δυτικές χώρες ότι χρηματοδοτούν διαφωνίες στο εσωτερικό της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης