Τελευταία Νέα
Διεθνή

Romney (Ρεπουμπλικάνοι): Ο Trump είναι απατεώνας και ψεύτης - Η εκλογή του υποσκάπτει την ευημερία των ΗΠΑ

Romney (Ρεπουμπλικάνοι): Ο Trump είναι απατεώνας και ψεύτης - Η εκλογή του υποσκάπτει την ευημερία των ΗΠΑ
Σφοδρή επίθεση από το υψηλόβαθμο στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων κατά του επικρατέστερου υποψηφίου για το χρίσμα 
Σφοδρή επίθεση κατά του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016 Donald Trump, ο οποίος, μέχρι στιγμής, εμφανίζεται ως επικρατέστερος στις αναμετρήσεις που έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί σε διάφορες πολιτείες, εξαπέλυσε ο Mitt Romney, υποψήφιος για την προεδρία με τους Ρεπουμπλάνους το 2012 απέναντι στον Barack Obama.
«Ο Trump είναι απατεώνας, είναι τραμπούκος, μισογύνης και ψεύτης» υποστήριξε, χρησιμοποιώντας ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο Mitt Romney, ο οποίος εκτίμησε ότι ο Trump θεωρεί τους Αμερικανούς πολίτες ηλιθίους.
Απυήθηνε έκκληση στους ψηφοφόρους του κόμματος στις πολιτείες που δεν έχουν ακόμη ψηφίσει να το σκεφτούν πολύ καλά, προειδοποιώντας ότι αν τελικά ο Donald Trump φτάσει στο Λευκό Οίκο, η ευημερία των ΗΠΑ και των πολιτών της θα υποστούν μέγα πλήγμα.
Υπενθύμισε επίσης ότι ο Trump αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τις φορολογικές απαλλαγές και επιστροφές που έχει ενώ δεν έχει πάρει αποστάσεις από την στήριξη που του προσέφερε η ρατσιστική περιβόητη Ku Klux Klan ενώ στον οικονομικό τομέα υποστήριξε ότι οι προτάσεις του θα βυθίσουν στην ύφεση την αμερικανική οικονομία.
«Πρεσβεύει την ίδια ακριβώς λογική που εκμεταλλεύεται το θυμό και έχει ρίξει μια σειρά από χώρες του πλανήτη στην άβυσσο» τόνισε.
Ο Romney είχε τηρήσει χαμηλό προφίλ και δεν είχε πάρει θέση μέχρι σήμερα.
Ούτε τώρα υποστήριξε κάποιον άλλο υποψήφιο.
Η παρέμβασή του έπεται των αντίστοιχων παρεμβάσεων ολοένα περισσότερων κορυφαίων στελεχών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος οι οποίοι ανοιχτά πλέον παίρνουν αποστάσεις από τον Trump ή τίθενται εντελώς απέναντί του κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης