Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζωντανός στα χέρια των βελγικών αρχών ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης στην Ευρώπη

Ζωντανός στα χέρια των βελγικών αρχών ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης στην Ευρώπη
Νωρίτερα, όλα τα μεγάλα ξένα δίκτυα μετέδιδαν ειδήσεις για πολλαπλούς πυροβολισμούς στο προάστιο Molenbeek των Βρυξελλών
Στα χέρια των βελγικών αρχών βρίσκεται τραυματισμένος ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης στην Ευρώπη, Salah Abdeslam, που θεωρείται ο «εγκέφαλος» των αιματηρών, αποτρόπαιων επιθέσεων στο Παρίσι.
Νωρίτερα, όλα τα μεγάλα ξένα δίκτυα μετέδιδαν ειδήσεις για πολλαπλούς πυροβολισμούς στο προάστιο Molenbeek των Βρυξελλών, καθώς και ότι είχε επιβεβαιωθεί η εύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων του Abdeslam σε διαμέρισμα στο οποίο έκανε έφοδο η βελγική αστυνομία.
Λόγω των εξελίξεων, ο Βέλγος πρωθυπουργός, Charles Michel, αποχώρησε πρόωρα από τη σύνοδο κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας που μόλις ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες.
Όπως ανέφεραν ένα ειδησεογραφικά δίκτυα, τρεις μεγάλες εκρήξεις συγκλόνισαν το Molenbeek το απόγευμα της Παρασκευής μετά τη σύλληψη του Abdeslam.
Οι εκρήξεις φαίνεται πως σχετίζονται με τις συνεχείς επιχειρήσεις εκκαθάρισης-σύλληψης τρομοκρατικών πυρήνων στο συγκεκριμένο προάστιο, που διεξάγουν οι βελγικές αστυνομικές και αντιτρομοκρατικές μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης