Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ryan (πρ. Βουλής Αντιπροσώπων): Θα ψηφίσω τον Donald Trump για υποψήφιο πρόεδρο

Ryan (πρ. Βουλής Αντιπροσώπων): Θα ψηφίσω τον Donald Trump για υποψήφιο πρόεδρο
Το να ενωθεί το κόμμα και να είναι ένας Ρεπουμπλικάνος στην προεδρία υπερτερεί τελικά έναντι των διαφορών του Ryan με τον Trump
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Paul Ryan, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικάνου, Donald Trump, για την προεδρική κούρσα στις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, έγραψε σε άρθρο του στην εφημερίδα της πόλης του, The Gazette, ότι «ο Donald Trump και εγώ έχουμε μιλήσει επί μακρόν για πράγματα όπως ο σωστός ρόλο της εκτελεστικής εξουσίας και των θεμελιωδών αρχών, όπως η προστασία της ζωής».
«Ο κατάλογος των πιθανών υποψηφίων για το Ανώτατο Δικαστήριο που έδωσε στη δημοσιότητα μετά την πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ ενθαρρυντική».
Και συνέχισε: «Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, αισθάνομαι βέβαιος ότι ο Trump θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε τις ιδέες σε αυτήν την ατζέντα σε νόμους, για να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.
Γι' αυτό θα τον ψηφίσω αυτό το φθινόπωρο».
Όπως γράφει το Bloomberg, υπήρξαν εικασίες για το αν ο Ryan θα στηρίξει τον Trump, αφότου σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα είπε ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμος να υποστηρίξει τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα των ακινήτων.
Ο Ryan και ο Trump συναντήθηκαν για να συζητήσουν θέματα κοινής αντίληψης στις 12 Μαΐου, αλλά ο Ryan είπε αργότερα ότι ήταν πολύ νωρίς για να ανακοινώσει την υποστήριξή του προς το Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.
Στο άρθρο του ο Ryan σημειώνει ότι το να ενωθεί το κόμμα και να είναι ένας Ρεπουμπλικάνος στην προεδρία υπερτερεί τελικά έναντι των διαφορών του με τον Trump.
«Εάν η Hillary Clinton βρεθεί στο Λευκό Οίκο, αυτό θα σήμαινε 4 ακόμη χρόνια φιλελεύθερης ευνοιοκρατίας και μια κυβέρνηση περισσότερο για τον εαυτό της από ότι για τους ανθρώπους που πρέπει να εξυπηρετεί.
Πολύ απλά, η Clinton αντιπροσωπεύει όλα όσα η ατζέντα μας έχει ως στόχο να διορθώσει», έγραψε ο Ryan.
«Δεν είναι μυστικό ότι ο Trump και εγώ έχουμε τις διαφορές μας», συνέχισε.
«Δεν θα ισχυριστώ το αντίθετο.
Και όταν νιώθω την ανάγκη να το κάνω, θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι για τα θέματα που συνθέτουν την ατζέντα μας, έχουμε περισσότερα κοινά στοιχεία παρά διαφωνίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης