Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gauland (AfD): Η Merkel είναι δικτάτορας - Θέλει να αντικαταστήσει τους Γερμανούς με πρόσφυγες και μετανάστες

Gauland (AfD): Η Merkel είναι δικτάτορας - Θέλει να αντικαταστήσει τους Γερμανούς με πρόσφυγες και μετανάστες
Σήμερα επιδεικνύουμε ανεκτικότητα και αύριο θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την χώρα
Σε μια απίστευτη δήλωση απέναντι στην γερμανίδα καγκελάριο A. Merkel προχώρησε ο αντιπρόεδρος του αντιμεταναστευτικού και ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) Alexander Gauland.
Αποκάλεσε την Γερμανίδα καγκελάριο «δικτάτορα που θέλει να αντικαταστήσει τους πολίτες της Γερμανίας με πρόσφυγες και μετανάστες».
Η δήλωσή του αυτή έγινε στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung όπου ο Alexander Gauland κατηγόρησε την καγκελάριο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης σε μια μικρή πόλη κοντά στο Βερολίνο, ότι αλλάζει δραματικά την όψη της χώρας με την άκρως ευέλικτη πολιτική ασύλου που ακολουθεί
Μάλιστα η δήλωσή του αυτή έγινε αποδεκτή από το κοινό του με θερμές επευφημίες, ενώ συνέχισε την ομιλία του κατηγορώντας όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας ότι ακολουθούν μια πολιτική «ανθρώπινης εισβολής», ενώ προσπαθούν να «αντικαταστήσουν σταδιακά τον γερμανικό λαό από τους πληθυσμούς που έρχονται από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη».
Τα σχόλιά του Alexander Gauland, όπως ήταν αναμενόμενο έγινα viral στο YouTube όπου ο 75 χρονος Alexander Gauland διαβάζει ένα πλακάτ που κρατάει ένα μέλος του κόμματος και αναγράφεται σε αυτό:
«Σήμερα επιδεικνύουμε ανεκτικότητα και αύριο θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την χώρα», ένα σύνθημα που χρησιμοποιεί το νεοναζιστικό κόμμα NPD.
Είναι η δεύτερη ρατσιστική, λεκτική επίθεση του Alexander Gauland, τις τελευταίες ημέρες μετά την προκλητική του δήλωση απέναντι στο γερμανό, μαύρο ποδοσφαιριστή Jérôme Boateng
κι άλλων αθλητών που κατάγονται από ξένες χώρες και συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες της Γερμανία.
Είχε πει τότε χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν θα θέλει να έχει γείτονα τον Jérôme Boateng, ο πατέρας του οποίου είναι από τη Γκάνα ή ότι η εθνική ομάδα της Γερμανίας «δεν είναι πλέον γερμανική υπό την κλασσική έννοια του όρου».
Το AfD, που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, έχει καταφέρει σε σύντομο διάστημα να φτάσει στο 15% στη πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Αυτήν του δύναμη την οφείλει φυσικά στις ρατσιστικές απόψεις και δηλώσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης