Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση Survation: Στο 45% το ΝΑΙ στην ΕΕ, στο 42% το Brexit στον απόηχο του θανάτου της Jo Cox

Δημοσκόπηση Survation: Στο 45% το ΝΑΙ στην ΕΕ, στο 42% το Brexit στον απόηχο του θανάτου της Jo Cox
Νωρίτερα, η δημοσκόπηση της YouGov, έδινε ποσοστό 44% στους πολέμιους του Brexit, με τους υποστηρικτές της απόσχισης να ακολουθούν στο 43%
Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων στους υποστηρικτές της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δίνει η νέα δημοσκόπηση της Survation, η οποία είναι και η πρώτη για την εταιρεία μετά τον τραγικό θάνατο της βουλευτή των Εργατικών, Jo Cox…
Ειδικότερα, στην εν λόγω μέτρηση το στρατόπεδο του Brexit συγκεντρώνει το 42% των ερωτηθέντων, με τους υποστηρικτές της παραμονής να «παίρνουν κεφάλι» με 45%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων κινήθηκε και πάλι σε υψηλά επίπεδα, στο 13%, γεγονός που αποδεικνύει ότι η «μάχη» είναι κυριολεκτικά αμφίρροπη.
Θυμίζουμε πως η προηγούμενη δημοσκόπηση του Survation, πριν από το θάνατο της άτυχης βουλευτή, έδινε ποσοστό στο 42% στην παραμονή και στο 45% στο Brexit, το ακριβώς αντίστροφο δηλαδή.
Νωρίτερα σήμερα 19/6, η δημοσκόπηση που δημοσίευσε η YouGov, έδινε ποσοστό 44% στους πολέμιους του Brexit, με τους υποστηρικτές της απόσχισης να ακολουθούν σε απόσταση βολής, στο 43%.
Επίσης, η δημοσκόπηση της Opinium δείχνει το απόλυτο «ντέρμπι», αναδεικνύοντας ισόπαλα τα δύο στρατόπεδα στο 44%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης