Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Donald Trump απέλυσε τον υπεύθυνο της προεκλογικής του εκστρατείας, λόγω πτώσης στις δημοσκοπήσεις

Ο Donald Trump απέλυσε τον υπεύθυνο της προεκλογικής του εκστρατείας, λόγω πτώσης στις δημοσκοπήσεις
Πηγή με γνώση του θέματος είπε στους Times ότι η εκστρατεία είχε από καιρό προγραμματίσει να «προσαρμόσει» την ομάδα της, καθώς ο Trump προετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές
Ο μοναδικός πλέον υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών το Νοέμβριο, Donald Trump, αποφάσισε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου την απομάκρυνση του διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας, Corey Lewandowski.
Ο Lewandowski υπήρξε μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα σε αυτή την προεκλογική περίοδο.
Η αποπομπή του, η οποία αναφέρθηκε πρώτα από τους New York Times, ήρθε ως αποτέλεσμα της βουτιάς του Trump στις δημοσκοπήσεις.
«Η εκστρατεία του Donald J. Trump για την προεδρία, η οποία έχει καταφέρει ένα ιστορικό ρεκόρ στις Ρεπουμπλικανικές προκριματικές εκλογές έχοντας λάβει σχεδόν 14 εκατομμύρια ψήφους, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Corey Lewandowski δεν θα εργάζεται πλέον για την εκστρατεία», δήλωσε η εκπρόσωπος της καμπάνιας του Trump, Hope Hicks, σε δήλωσή της στην εφημερίδα The Times.
«Η εκστρατεία είναι ευγνώμων προς τον Corey για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».
Απροσδιόριστη πηγή είπε στους Times ότι η εκστρατεία είχε από καιρό προγραμματίσει να «προσαρμόσει» την ομάδα της, καθώς ο Trump προετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές.
Οι αναφορές για αναταραχή στο πλαίσιο της εκστρατείας ξεκίνησαν να βγαίνουν στην επιφάνεια αφότου ο Trump έφερε στο επιτελείο του τον Paul Manafort, τον οποίο αργότερα προήγαγε σε πρόεδρο και επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της καμπάνιας του.
Αλλά ο Lewandowski δέχθηκε πυρά για πρώτη φορά προτού ο Manafort ανέβει στην σημερινή του θέση.
Ο Trump υποστήριξε τον Lewandowski όταν ένας δημοσιογράφος της Breitbart τον κατηγόρησε για προπηλακισμό κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, αρνούμενος να τον απολύσει, ακόμα και αφού κατηγορήθηκε και νομικά για την επίθεση.
Η εκστρατεία τώρα φέρεται να εστιάζει στην πρόσληψη νέων υπαλλήλων για την προετοιμασία της για τις γενικές εκλογές, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης