Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Δεν επίκειται επέμβαση του Assad σε Χαλέπι και Ράκα - Καταλυτική η βοήθεια της Αεροπορίας μας

Ρωσία: Δεν επίκειται επέμβαση του Assad σε Χαλέπι και Ράκα - Καταλυτική η βοήθεια της Αεροπορίας μας
Η συμβολή των ρώσικων Ενόπλων Δυνάμεων βοήθησε τα συριακά στρατεύματα να αποφύγουν έναν αποκλεισμό από τους τζιχαντιστές στην περιοχή
Την καταλυτική βοήθεια που έχει προσφέρει η ρώσικη Πολεμική Αεροπορία προς τον συριακό στρατό στην περιοχή του Χαλεπιού υπογράμμισε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Συρία, Alexander Kinshchak, προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν αναμένεται επέμβαση των κυβερνητικών δυνάμεων στην πόλη του Χαλεπιού κατά το άμεσο μέλλον.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Kinshchak, η συμβολή των ρώσικων Ενόπλων Δυνάμεων βοήθησε τα συριακά στρατεύματα να αποφύγουν έναν αποκλεισμό από τους τζιχαντιστές στην περιοχή, ενώ αναφορικά με τη Ράκα, δήλωσε ότι «θα ήθελα να αποφύγω τις προβλέψεις σχετικά με την απελευθέρωσή της».
«Μιλώντας ειλικρινά, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στο προσεχές διάστημα», υπογράμμισε ο ρώσος πρέσβης, αναφορικά με το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.
Να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός πως η Ρωσία έχει όντως ενισχύει τον αγώνα των κυβερνητικών δυνάμεων στη χώρα, τελευταία έχει δεχθεί αλλεπάλληλες καταγγελίες από τη διεθνή κοινότητα ότι με τις επιθέσεις της έχει αφαιρέσει τη ζωή εκατοντάδων αμάχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης