Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρότειναν στον Erdogan να μεταβεί σε ελληνικό νησί το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία

tags :
Πρότειναν στον Erdogan να μεταβεί σε ελληνικό νησί το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία
Έντονη ήταν η αντίδραση του Erdogan που ζήτησε τη μεταφορά του στην Κωνσταντινούπολη
Ολοένα και περισσότερο περιπλέκεται το σκηνικό με το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία αναφορικά με τα βήματα και την πορεία που ακολούθησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Rejep Tayip Erdogan.
Ύστερα από τις πληροφορίες - από πηγή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας - ότι δεν υπήρξαν μαχητικά F-16 που είτε να συνόδευαν είτε να παρενόχλησαν τον πρόεδρο της Τουρκίας με σκοπό να καταρρίψουν το αεροσκάφος τους, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος δέχθηκε πιέσεις εκείνο το βράδυ προκειμένου να μεταφερθεί σε ελληνικό νησί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, η οποία επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Posta, ο Erdogan δέχθηκε έντονες πιέσεις να μεταφερθεί σε ελληνικό νησί, την ώρα που έγινε γνωστή η πληροφορία περί πραξικοπήματος από στρατιωτικούς.
Βάσει των πληροφοριών αυτών, ο πρόεδρος της Τουρκίας δυσαρεστήθηκε από την πρόταση αυτή και ζήτησε να τον μεταφέρουν άμεσα στην Κωνσταντινούπολη.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας, υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένες πληροφορίες προέρχονται από τον διευθυντή του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο Τούρκος Πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης