Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπό κατάρρευση τα ποσοστά του Donald Trump σε 3 από τις πιο σημαντικές πολιτείες

Υπό κατάρρευση τα ποσοστά του Donald Trump σε 3 από τις πιο σημαντικές πολιτείες
Από 9 έως και 17 μονάδες το προβάδισμα της Hillary Clinton στις πολιτείες Πενσυλβάνια, Μίτσιγκαν και Νιού Χάμπσαϊρ
Άκρως αποθαρρυντικές είναι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες έγιναν γνωστές σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου, για τον υποψήφιο του ρεπουμπλικανικού κόμματος Donald Trump, καθώς μια εξαιρετικά επιζήμια εβδομάδα για την εκστρατεία του οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.
Συγκεκριμένα, οι δημοσκοπήσεις στην Πενσυλβάνια, στο Μίτσιγκαν και το Νιού Χάμπσαϊρ έδειξαν ότι αυτό που ήταν μέχρι πρότινος αμφίρροπος αγώνας έχει πλέον μετατραπεί σε σημαντικό προβάδισμα για την υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος, Hillary Clinton.
Οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι η Clinton προηγείται με 9 μονάδες, με 11 μονάδες στην Πενσυλβάνια και με 17 μονάδες στο Νιού Χάμπσαϊρ.
Στα μέσα Ιουλίου, σε όλες τις δημοσκοπήσεις το αποτέλεσμα ήταν μία διαφορά της τάξης των τριών μονάδων υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.
«Βρίσκεται στο υπόγειο αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να κάνουν κάτι για να αναστρέψουν αυτή τη δραματική κατάσταση», δηλώνει ο Richard Czuba, πρόεδρος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Glengariff Group.
«Αν ήμουν ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, θα ήμουν κάτι πολύ περισσότερο από νευρικός».
«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί αριθμοί που έχουν σημασία στην πολιτική, αλλά οι followers μέσω του Twitter δεν επιβεβαιώνουν τις δημοσκοπήσεις», σημείωσε ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού των Ρεπουμπλικάνων, αναφερόμενος στον τεράστιο αριθμό χρηστών που παρακολουθεί διαδικτυακά τον Trump.
«Θα πρέπει να επιμείνει στο μήνυμά του για μία ισχυρότερη, πιο ασφαλή και πιο ευημερούσα Αμερική».
Η σημερινή ημέρα ήταν η τελευταία με ένα κύμα κακών ειδήσεων από το μέτωπο των δημοσκοπήσεων για τον Trump, που δείχνουν ότι η Clinton έχει σημαντικό προβάδισμα πανεθνικά.
Δημοσκόπηση του Fox News που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου έδειξε ότι η Clinton είχε προβάδισμα 10 μονάδων έναντι του μεγιστάνα των ακινήτων μεταξύ των ψηφοφόρων σε εθνικό επίπεδο.
Η δημοτικότητα του Trump έχουν υποστεί σημαντική ζημία εξαιτίας μιας διαμάχης με μια στρατιωτική οικογένεια που τον επέκριναν στο συνέδριο των Δημοκρατικών.
Ο Trump έχει πει, επίσης, ότι οι εκλογές θα είναι «στημένες» εναντίον του, έχει εκφράσει θετικά συναισθήματα απέναντι στη Ρωσία και έχει πει ότι δεν είναι έτοιμος να στηρίξει τον επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων Paul Ryan ή το γερουσιαστή John McCain, δύο από τους πλέον εξέχοντες Ρεπουμπλικάνους στην Ουάσιγκτον, στις προκριματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν εντός του μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης