Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ωρολογιακή βόμβα» η πολιτική της Merkel στο Προσφυγικό, προειδοποιεί το ξενοφοβικό κόμμα Afd

«Ωρολογιακή βόμβα» η πολιτική της Merkel στο Προσφυγικό, προειδοποιεί το ξενοφοβικό κόμμα Afd
Ο Georg Pazderski ανάφερε πως το Προσφυγικό και Μεταναστευτικό ζήτημα ήταν ουσιαστικά και αυτό που οδήγησε τους Βρετανούς στο Brexit 


Ως «ωρολογιακή βόμβα» περιγράφει την πολιτική που ακολουθεί η Angela Merkel για την επίλυση της προσφυγικής κρίσης ένας από τους ανώτατους αξιωματούχους του Afd (Alternative for Germany), του ξενοφοβικού κόμματος της Γερμανίας.
Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο Bloomberg, ο Georg Pazderski ανάφερε πως το Προσφυγικό και Μεταναστευτικό ζήτημα ήταν ουσιαστικά και αυτό που οδήγησε τους Βρετανούς στην απόφαση για έξοδο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας πως πλέον πρέπει να βρεθεί μία πιο ρεαλιστική πολιτική για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
«Δεν ξέρουμε ποιοι (από τους πρόσφυγες) είναι εδώ (στη Γερμανία), δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προθέσεις τους.
Αν ήμουν ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, θα έφερνα τους τρομοκράτες στη Γερμανία.
Είναι πολύ εύκολο με όλους αυτούς τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που εισέρχονται», δήλωσε μεταξύ άλλων, με αφορμή και τις πρόσφατες αιματηρές επιθέσεις (σε Μόναχο και Νυρεμβέργη) που έλαβαν χώρα στη Γερμανία.
Αναφέρεται πως σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, περίπου τα δύο τρίτα των Γερμανών δεν εγκρίνει τους χειρισμούς της Καγκελαρίου στο Προσφυγικό, κάτι που έχει οδηγήσει σε μεγάλη πτώση τα ποσοστά των υποστηρικτών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης